Teen Talk 2014

У среду, 15. октобра, у сарадњи магазина “Браво”, Теленора, УНИЦЕФ-а и Јединице за превенцију насиља Министарства просвете, науке и технолошког развоја,  одржана је друга по реду конференција Teen Talk 2014 о друштвеним, културним, конзументским и комуникацијским потребама и очекивањима младих узраста од 13 до 19 година.

Teen_talk_01

Панел „Постуј позитиву: Како бити cool на нету“ обухватио је питања система вредности у виртуелном и реалном свету,  начин на који реагујемо на насиље које се дешава у онлајн свету, колико верујемо комуникацији која се одвија на друштвеним мрежама и како настаје и нестаје хејт у виртуелном свету.

Овогодишњи Teen Talk угостио је ритмичку секцију перкусиониста „Ритам душе“ из Новог Бечеја који су изванредним умећем одушевили присустне и изазвали овације својим наступом и песмом коју су припремили како би позвали своје вршњаке да стану на пут насиљу и уместо насиља одаберу креативне начине изражавања емоција и потреба.

Теен талк 02
Модераторка панела била је  је Ана Мирковић, извршна директорка Digital Marketing Institute, а инспиративни саговорници били су јој Душан Борковић, аутомобилиста, Борис Триван, креатор профила “Покојна Милева”, Марко Дражић из Њуз.нета, Срђан Динчић, хумориста и стендап комичар, као и Лазар Радосављевић и Никола Цимбаљевић, студенти Математичког факултета у Београду.

Скорашњи чланци